Takk for i år!

Opprettet den:
18. april 2020
Skrevet av:
Rolv Myrum

Løypelaget avslutter sesongen denne helgen i samsvar med tillatelsen fra Nasjonalparkstyret som gir oss adgang til å preparere frem til 20 april.

 

John vil kjøre hele løypenettet i helgen dersom forholdene tillater det, og vi håper at løypene står seg bra utover i neste uke. Det er meldt fint vær, men varmt på dagen, noe som vil slite på løypene.

 

Det har vært en spesiell sesong. Det begynte veldig bra med mye snø tidlig slik at vi fikk kjørt opp store deler av løypenettet til jul. Alt gikk veldig bra helt til corona pandemien kom

og hytteforbudet som ble innført i midten av mars. Vi har avpasset løypekjøringen i forhold til antall brukere av skiløypene fra samme tidspunkt. En mindre del av løypenettet har blitt preparert og det har vært lengre

intervaller mellom kjøringene. På den måten har vi spart noe på lønns- og drivstoffkostnader. Dessverre har vi hatt en ganske betydelig inntektssvikt denne sesongen, både fra bedrifter og skiløpere/hytteeiere.

 

Løypelaget benytter anledningen til å takke for alle bidrag i en vanskelig sesong. Vi håper på en lang og god sesong neste vinter med giverglede fra alle som bruker løypene våre.

Mvh.

Geir Saastad

styreleder

Drevet av Kompani Kvam © Løypelaget.com - 2021
Personvernerklæring